Zde může být vaše reklama.

Letní kino Prostoru Prostějov: Adéla ještě nevečeřela

Letní kino Prostoru Prostějov: Adéla ještě nevečeřela

20. 08. 2018 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

V sobotu 25. srpna budete mít od 20:30 jedinečnou šanci zažít ve vrahovickém arboretu smích a i trochu té botanické hrůzy při letošním závěrečném promítání cestujícího letního kinematografu spolku Prostor Prostějov.

Naše kino se vždy na jeden den snaží oživit nějaké pozapomenuté či nečekané místa a upozornit tak na potenciál městského veřejného prostoru, který dle našeho mínění v Prostějově není zdaleka tak živoucí, jako by mohl být. Proto jsme v polovině července oživili s legendárním Kouřem Tomáše Vorla jinak trochu zasmušilý „Ruďák“. Druhý srpnový víkend jsme se pak vydali z čechovické sokolovny až Na kometu s Karlem Zemanem.

Tentokrát se můžete těšit na vskutku harmonický zážitek: areál arboreta, které nadšenecky provozuje Spolek za staré Vrahovice, ovládne kultovní botanická komedie Adéla ještě nevečeřela, která svým satirickým tónem hravě zabalí do umaštěného papíru od taliánů nejednu bondovku! Kromě nadčasového humoru legendární autorské dvojice Oldřicha Lipského a Jiřího Brdečky na nás bude místy pouštět hrůzu mistr české animace Jan Švankmajer, kterému proti plejádě hvězdných českých herců bude sekundovat génius českých arcipadouchů Miloš Kopecký.

Budeme tedy rádi, když se v sobotu společně setkáme na promítání! Návštěvníkům doporučujeme si s sebou vzít deku či  Vstupné na promítání je dobrovolné.

Profil filmu na České filmové databázi: https://www.csfd.cz/film/5981-adela-jeste-nevecerela/prehled/

Událost na FB Prostoru Prostějov: https://www.facebook.com/events/1788745217911008/

plakat A3

-age-

Další články