Zde může být vaše reklama.

Balůfest: Muzikanti se sešli v Příkazech, aby se spolu pobavili a zavzpomínali

Balůfest: Muzikanti se sešli v Příkazech, aby se spolu pobavili a zavzpomínali

08. 06. 2017 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Potlesk, hudba, smích a vzpomínky. To vše a mnohem více doprovázelo setkání muzikantů na Balůfestu. Proč? Na to nám odpověděli přímo organizátoři akce Matěj Zeman a Štěpán Sorbi.

videoprojektory web

První červnovou sobotu se muzikanti sešli v Příkazech Na Rybníčku. Přímo v areálu hospůdky se konala hudební akce Balůfest, které se zúčastnili čtyři kapely a DJ Crash. Od šesté hodiny večerní se ozýval smích a povídání publika, které doprovázela olomoucká kapela Smädný mnich. Proč a pro koho se Balůfest konal, nám odpověděli organizátoři Matěj Zeman a Štěpán Sorbi.
„Hlavní myšlenka uspořádání Balůfestu přišla od Dub Artillery, protože Balů je bývalý bubeník, který zemřel. To se stalo před čtyřmi lety. A protože to byl dobrej kluk, tak jsme se dohodli, že se prostě jednou za rok takto sejdeme a zavzpomínáme,“ vysvětlil nám hlavní myšlenku Balůfestu Matěj Zeman. „Není to úplně komerční akce. Je to spíše přátelské setkání, abychom zavzpomínali. Je to určené především pro známé, ale také pro ostatní lidi, kteří se chtějí pobavit.“ Doplnil Štěpán Sorbi. Kromě Smädného mnicha zahráli na počest bývalému bubeníkovi také Dub Artillery, pop-rocková kapela Darren Eve a Homebwoyrasta. Celou akci pod názvem Balůfest ukončil DJ Crash.
Nela Rájová

Další články