Zde může být vaše reklama.

Chilly Weather a Hurikán Seibertová zahrají v předvečer prostějovských hodů v Canall coffee

Chilly Weather a Hurikán Seibertová zahrají v předvečer prostějovských hodů v Canall coffee

01. 09. 2018 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Už za dva týdny se v prostorách kavárny Canall uskuteční koncert kapely Chilly Weather za účasti hudebnice Hurikán Seibertové.

Prostějovská kavárna Canall je od roku svého založení (2015) stále věhlasnější nejen na domácí scéně, ale i celorepublikově. Připomeňme si její zařazení mezi TOP 100 gastronomických podniků v ČR (časopisem EURO). Mimo vynikající kávy a skvělé nabídky především sladkých dortů a cupcaků je Canall krásným místem, které doslova vybízí ke kreativitě. Té se návštěvníci dočkají 14. 9., tedy v pátek od 18:00, kdy se chystá koncert kapely Chilly Weather.

Chilly Weather je alternativní rocková kapela kombinující prvky country, folku, rocku a indie představí jak své nové singly, které se chystá vydat v průběhu podzimu a zimy, tak i starší skladby v nových aranžích. Chilly Weather mají za sebou téměř čtyřletou existenci ve stávající sestavě: David Bartoš - vokál + kytara, Martin Šmoldas - vokál + baskytara, Dominik Tyl - bicí + synth, Rostislav Pospíšil - elektrická kytara.

Chilly Weather jako svého hosta pozvali Hurikán Seibertovou, čerstvou absolventku SŠDM a čím dál známější hudebnici. A to především díky silnému a čistému hlasu doprovázenému jemnou hrou kytary. Hurikán Seibertová se prozatím soustředí na covery především folkových a indie-popových zahraničních kapel, jednotlivým skladbám však vtiskuje vlastní ikonickou stopu.
Koncerty se odehrají na atmosférické zahradě Canall cofee ve vlastním stage designu a za doprovodu video-produkční skupiny Spacetomato, která bude koncert dokumentovat.

Kdo by tedy chtěl strávit příjemní páteční podvečer před hodovou víkendovou slávou, rozhodně dojděte, vstupné bude do klobouku, gastro z Canallu skvělé jako vždy, krásné prostředí a k tomu všemu nemalá porce kvalitní muziky.

 

-age-

Další články