Zde může být vaše reklama.

Crystal Monee Hall vystoupí už za pár dní v Olomouci

Crystal Monee Hall vystoupí už za pár dní v Olomouci

16. 03. 2017 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Crystal Monee Hall je jedním z nejpozoruhodnějších vokálních talentů, který se v posledních letech objevil na americké jazzové a písničkářské scéně. Zpěvaččin hlas, vytěžující její soulové základy, je doslova opojnou syntézou čistoty a syrovosti.

Crystal zpívá jako by bez námahy, její hlas je silný i citlivý. Poetické texty, jednoduché a elegantní aranže – křišťálově čistá hudba hladce a beze švů kombinuje folk, gospel, jazz a blues. V průběhu své kariéry Crystal sdílela pódium s takovými veličinami jako jsou Mariah Carey, Elton John a Kanye West. V roce 2012 vydala své debutové album”River Train” a od té doby se pohybuje na mezinárodním jazzovém a bluesové okruhu (the international jazz & blues circuit). Crystal Monee Hall žije v New Yorku, kde též pravidelně vystupuje v místních hudebních klubech. V současné době tvrdě pracuje na svém třetím albu. Budoucnost této slibné umělkyně je jasná – její cesta může vést již jen vzhůru.
V Olomouci vystoupí v pondělí 20. března v ArtUm centru v Sokolské ulici, a na koncert by mělo být vyprodáno. Crystal v těchto týdnech absolvuje turné po České republice a okolních zemích, olomoucký koncert ale bude pouze tento jediný. Recenze na dosavadní vystoupení americké zpěvačky jsou přitom naprosto nadšené. Její stávající klubová šňůra proto může být pro samý úspěch na velmi dlouhou dobu poslední. Na piano ji bude během olomouckého koncertu doprovázet Marek Novotný, na baskytaru Jan Jakubec a na bicí Tomáš Vokurka.
Vstupenky je možno zakoupit v předprodeji, po rezervaci budou Vaše vstupenka/ky  k dispozici u obsluhy Kavárny Déjàvu v ArtUm centru každý všední den od 15 hodin.

-ms-

Další články