Zde může být vaše reklama.

Happening Letiště letos nabídne jazz, elektroniku i divadlo

Happening Letiště letos nabídne jazz, elektroniku i divadlo

12. 07. 2018 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Pátý ročník akce s názvem Letiště se uskuteční 13. a 14. července u Hranic na Moravě. Organizátoři zvou opět všechny nerozumné, nedospělé a nezodpovědné lidi, aby se stali svědky dalšího dobře osvětleného a ozvučeného dramatu.

Banner Florcenter


Hudební program nabídne zdánlivě nesourodou směsici žánrů. Od tradičního jazzu, přes blues z Jihoafrické republiky až po současné kompozice českých instrumentálních a vokálních talentů. Ty doplní zástupci tuzemské i zahraniční alternativní scény jako NVMERI (SK), Gerald Clark (JAR), Nina Rosa (SK) a mnoho dalších. Dostane se i na modulární syntezátory, elektro producenty a DJs z Metro family, kteří se postarají o party až do rána.

Návštěvníci se mohou těšit i na živelné, 48 hodinové divadelní performance na náměty ztroskotaného Letu 18. O realizaci alternativního světa v areálu se postará hranický rodák Daniel Možnar společně s olomouckými uměleckými skupinami Chaos i Lesmír a dalšími performery.

V čase kdy celý svět staví ploty, Letiště ty své bourá. Areál proto buduje z organických a recyklovatelných materiálů. Dvoudenní událost, na kterou se dostanete za 200 Kč v předprodeji, nebo 300 Kč na místě, začíná v pátek 13. července na letišti v Drahotuších s úderem 18 hodiny.

-nr-

Další články