Zde může být vaše reklama.

Lucie Bílá a Arakain vystoupili letos poprvé společně: na festivalu na Bouzově

Lucie Bílá a Arakain vystoupili letos poprvé společně: na festivalu na Bouzově

31. 08. 2017 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Letní kulturní festival Hrady.cz zavítal poslední srpnový víkend na hrad Bouzov. Přes dvacet kapel a interpretů nabilo tisíce návštěvníků v netradičním prostředí letní festivalovou náladou a energií. Davy fanoušků si koncerty českých a slovenských kapel užívaly i letos.

luneta banner

Do kulis pohádkového hradu Bouzov se po roce opět vrátil festival Moravské hrady.cz. Na třináctém ročníku kulturního festivalu se vystřídalo od pátečního odpoledne až do sobotní půlnoci přes dvacet různých kapel a interpretů na dvou pódiích.

Jako každý rok se mi i letos líbil plně nabitý program českými i slovenskými kapelami, burácející davy fanoušků a spousta radosti a energie," říká pravidelný návštěvník tohoto festivalu Jan Kobza.

V sobotu letos poprvé vystoupila Lucie Bílá se skupinou Arakain. Dále si fanoušci užili vystoupení Mandrage, No name, Wohnout, Anny K, Richarda Müllera, koncerty skupin Olympic, Horkýže Slíže, Vypsaná fixa, Visací zámek nebo Rybičky 48.


Návštěvníci si ovšem stěžovali na hygienické podmínky. „Hrozně málo toytoyek pro tak velký počet lidí," říká návštěvník David Grantner. „Akce je zařízená pěkně, ale příště bych uvítal více prostoru s pitnou vodou," dodává Grantner.

Letošní ročník festivalu na Bouzově zakončil Tomáš Klus s kapelou.

Hrady CZ je letní kulturní festival, který má dvě části České hrady.CZ a Moravské hrady.CZ. 13. ročník tohoto projektu se koná během léta 2017 na významných českých a moravských historických památkách postupně v osmi různých krajích České republiky. Na poslední zástávku se mohou zájemci těšit zítra na Bezdězu.

-kz-

 

Další články