Zde může být vaše reklama.

Finalista SuperStar Martin Šafařík na Vánoční koncert přizval speciálního hosta

Martin Šafařík na Vánoční koncert přizval speciálního hosta

foto: Milan Papežík

08. 11. 2023 - 07:10

Zpěvák Martin Šafařík ohlašuje svůj již tradiční Vánoční koncert v rodném městě Uničově. Ten se opět odehraje v krásném prostředí Koncertní síně 19. prosince od 18:30 hodin. Jako speciální host vystoupí mladá a oblíbená zpěvačka Eliška Rusková, která se stala vzorem pro spoustu mladých hudebních příznivců.

Martina Šafaříka alias Šafu mnozí znají coby finalistu populární televizní soutěže SuperStar. Už za dob tohoto klání zpěvák vynikal svým úžasným barytonem a uchvátil především porotkyni Ewu Farnou, která jeho vypadnutí ze soutěže řádně oplakala. Za roky svého působení v hudební branži a po stovkách odehraných koncertů se Martin stále hudebně rozvíjí a zdokonaluje.

Důkazem bývají jeho Vánoční koncerty, které se staly v jeho rodném Uničově předvánoční tradicí. Martin během svých vánočních vystoupení dokáže se vším vkusem skloubit tradiční vánoční písně a tradicionály z celého světa se soudobými hudebními trendy a celý dvouhodinový koncert na posluchače přenese právě to, co se skutečně děje... Jsou Vánoce, svátky pohody a klidu.

Krásné a útulné prostory Koncertní síně v Uničově přímo vybízí diváky, aby si plnými doušky přišli vychutnat nejen nevšední hudební zážitky, ale právě i jedinečné prostředí. "Sál připomíná útulné prostředí domu, kde sedíme před rozpáleným krbem a nasáváme atmosféru a pohodu Vánoc," popisuje své zážitky z předešlých ročníků Martin. "Já se vždycky během pár mých pomalejších písniček pohodlně usadím a cítím se opravdu jako doma. Jen si po chvíli uvědomím, že mě sleduje několik stovek očí, ale ani to mě nevyvede z té duševní pohody, kterou s mým úžasným publikem zažívám," doplňuje zpěvák. A není se čemu divit. Uničov je opravdu malé město a každý je něčí známý. A tak na těchto koncertech není nouze o spoustu emocí.

Speciálním hostem koncertu bude stříbrná SuperStar z roku 2018 Eliška Rusková. Ta tehdy ve svých patnácti letech doputovala až do velkého finále a dokázala všem, že je velkou bojovnicí. V superfinálovém večeru byla totiž rovnocennou soupeřkou jedné z nejsilnějších osobností v historii celé pěvecké soutěže, Terezy Maškové.

Vstupenky na Vánoční koncert jsou v předprodeji za 250,- Kč v Městském informačním centru Uničov a pod odkazem mkzunicov.cz/akce/martin-safarik-vanocni-koncert. Zbylé vstupenky budou na místě k dispozici za 300,- Kč.

Další články