Zde může být vaše reklama.

Konečně! Sigma udolala Duklu a od července poprvé vyhrála

Konečně! Sigma udolala Duklu a od července poprvé vyhrála

22. 09. 2018 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Souboj dvou nejhorších celků dosavadního průběhu fotbalové ligy viděly na Andrově stadionu jen přibližně dvě tisícovky věrných. Zápas, který byl de facto i otázkou setrvání trenéra Jílka na lavičce Sigmy, naštěstí domácí ubojovali a získali mimořádně cenné tři záchranářské body.

Sigma Olomouc - FK Dukla Praha 1:0 (1:0)

Zápas s přízviskem existenční zpočátku vypadal jako typický boj o záchranu. Nepohledný fotbal ukázal velkou vyrovnanost obou celků, Sigma se ale postupně osmělovala a výsledkem její snahy byla třiatřicátá minuta, kdy první hlavičku ze zahrávaného rohového kopu brankář hostí ještě vyrazil, na Jemelkovu dorážku ale byl krátký a Olomouc šla do vedení.

Dukla ve druhé půli nesložila zbraně a nepříjemně kousala. K vyrovnání ale nedošlo a Sigma tak uválčila důležité tři body do záchranářské části tabulky.

Branky: 33. Jemelka
SK Sigma Olomouc: M. Buchta – Sladký, Štěrba, Jemelka, Vepřek (C) – Kalvach – Zahradníček, Houska, Falta (71. Texl), Hála (84. Yunis) – Plšek (88. Polom).
FK Dukla Praha: F. Rada – Milošević (C), Raspopovič, Ďurica, Chlumecký – Bezpalec – Bilovský (82. Douděra), Doumbia (46. Brandner), Daniel Tetour, Djuranović (66. Schranz) – Holenda. 

 

Další články