Zde může být vaše reklama.

Porazili jsme Jablonec i s Ivánkem na lavičce, záchrana je možná

Porazili jsme Jablonec i s Ivánkem na lavičce, záchrana je možná

30. 04. 2016 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Zápas o všechno Sigma zvládla a získala velice cenné tři body. Před bídnou návštěvou předvedla solidní výkon, který korunoval vítězným gólem tradičně nejlepší hráč Olomouce Michal Ordoš. K záchraně stačí kousek, záleží ale i na výsledcích našich soupeřů.

SK Sigma Olomouc - FK Jablonec 2:1 (1:1)

Prvních dvacet minut se hrálo víceméně trvale na polovině Jablonce, Sigmě ale činil výrazný problém přechod do kloudného útoku. Tím průběh úvodních minut věrně kopíroval většinu jarních zápasů. Po necelé půlhodině hry ale otevřel skóre Šindelář, a Sigma vedla. I další průběh zápasu jako by byl typický pro sigmácké jaro; po zcela nenápadné akci soupeře přišlo vyrovnání. Modrobílí se ale před zraky generality českého fotbalu, včetně šedých eminencí, nesložili. Do druhé půle poslal lodivod Olomouce do hry Mahmutoviče, a ten bezprostředně po svém příchodu na hřiště začal zatápět jablonecké obraně. Možná až dvakrát (!!) jsme měli kopat penaltu, krátce poté ale kvůli druhé žluté zamířil do sprch Romero a Sigma využila početní výhodu. Michal Ordoš poslal hlavou míč do sítě a udržel tak Olomouc ve hře o záchranu.

Góly: 27. Šindelář, 63. Ordoš – 43. Mihálik. Rozhodčí: M. Paták – Hrabovský, Caletka. ŽK: Romera, Hybš – Ševčík. ČK: 61. Romera (druhá žlutá). Diváků: 3621.

Sigma: Reichl – Hála, Šindelář, Radakovič, Vepřek – Plšek, Houska (51. Ordoš) – Navrátil, Falta (87. Petr) – Malec (51. Mahmutovič). Trenér: Václav Jílek.

Jablonec: Hrubý – Romera, Pernica, Beneš, Hybš – Rossi – Masopust (67. Karavajev), Pospíšil, Trávník (78. Tecl), Mihálik (56. Doležal) – Wágner. Trenér: Zdenko Frťala.
-ms-

Další články