Zde může být vaše reklama.

Sigma je už skoro Z5!!!!!!!!!!!!!!! Vítejte Táborsko a Varnsdorfe?

Sigma je už skoro Z5!!!!!!!!!!!!!!! Vítejte Táborsko a Varnsdorfe?

11. 05. 2016 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Jen vítězství Slavie v Příbrami zachovává Sigmě teoretickou naději na udržení se v nejvyšší soutěži. Na Slovácku totiž prohrála, fanoušci na sociálních sítích opět a znovu skloňují ve všech pádech rozhodčí, realita je ale taková, že ztrácíme dva body na Příbram a do konce zbývá už jen jedno jediné kolo.

1. FC Slovácko - SK Sigma Olomouc 2:1 (1:0)

To podstatné se začalo dít ke konci prvního poločasu: Sigma dostala gól do šatny z penalty, do šaten navíc musel zamířit Šindelář. Ani čtvrthodina v šatně nemohla být pro olomoucké hráče vysvobozením, protože průběžné výsledky z ostatních stadionů dávaly pramálo naděje. Se začátkem druhé půle se v desíti hrající Sigma vrhla do tlaku, který znamenal na chvíli vyrovnání z hlavičky Navrátila, ovšem ne na dlouho - naděje žila jen šest minut; pak se rozvlnila podruhé síť hostí, a to zásluhou Jaroslava Diviše, který zužitkoval centr z pravé strany a padajícím obloučkem překonal Buchtu. Teprve v tuto chvíli se na hřiště dostal opět jen střídající útočník Mahmutovič, k míči se ale pořádně nedostal a čas utíkal zatraceně rychle. Navíc dvacet minut před koncem jen tak tak zachránil Buchta před Divišem. Ani v tuto chvíli se ovšem nnekonal žádný tlak Olomouce, naopak to byli domácí, kdo se hnal dopředu. Biolek byl pět minut před koncem zbytečně faulovaný před pokutovým územím a Havlík zahrál standardní situaci. Hofmann měl u zadní tyče na hlavě pojistku, gólman Buchta jej ale vychytal. Bezradná Sigma už s výsledkem nic neudělala, pouze nafasovala žlutou kartu za rozhovor Radakoviče s pozemzním rozhodčím, který byl zřejmě příliš dlouhý.

Branky: 41. Valenta (pen.), 60. Diviš – 54. Navrátil (Falta)

1.FC Slovácko: Heča – Chvátal, S. Hofmann, T. Rada, Reinberk – Šumulikoski (C) – Diviš (80. Biolek), Valenta, Havlík, Civič (68. Daníček) – Koné (81. Došek). SK Sigma Olomouc: M. Buchta (C) – Hála (64. Štěpán), Šindelář, Radaković, Falta – Navrátil, Ševčík, Plšek, Ordoš, Petr (64. Mahmutovič) – Chorý (43. Štěrba). 

Rozhodčí: Zelinka – Wilczek, Hájek. Diváci: 4142.

-ms-

Další články