Zde může být vaše reklama.

Sigma jede po porážce s Boleslaví napravit reputaci do Plzně. Překvapí?

Sigma jede po porážce s Boleslaví napravit reputaci do Plzně. Překvapí?

30. 11. 2018 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Sigma se v neděli pokusí v Plzni o překvapení kola, a kromě souboje s elitním českým týmem čeká olomoucké fotbalisty také prestižní měření sil s útočnou kvalitou Tomáše Chorého. Po domácí porážce s Boleslaví si chce Sigma udobřit domácí fanoušky. "Naše postavení v tabulce je takové, jaké je, a musíme i do Plzně jet s vírou ve vítězství," uvedl před odjezdem na západ Čech trenér Jílek.

jaro_banner_web

"Každý zápas je těžký, ale zápas v Plzni, to je ten nejtěžší z nejtěžších. Ale ani Plzeň se v tuto chvíli nenachází v lize v optimálním rozpoložení. Určitě jim pomohla výhra v Moskvě, kde kromě úvodní dvacetiminutovky hráli velmi dobře a organizovaně. Opakovaně potvrdili, že se v těchto těžkých zápasech dokáží zmobilizovat a hrát na vysoké úrovni," uvedl před odjezdem na západ Čech trenér Olomouce Jílek.

Olomouc čeká těžká bitva v neděli od 17 hodin. Fotbalisté ale neskládají zbraně před zápasem. "V Plzni mají zkušené hráče, kteří dokáží těžké situace zvládat. To utkání nás určitě hodně prověří, ale nejedeme tam s tím, že bychom jenom zkusili něco uhrát. Naše postavení v tabulce je takové, jaké je, a musíme i do Plzně jet s vírou ve vítězství. Utkání, která jsme hráli s kvalitními fotbalovými týmy, jsme odehráli ve slušné kvalitě. Myslím si, že jejich vysoká kvalita nás bude motivovat k většímu výkonu," říká Jílek.

-ms-

Další články