Zde může být vaše reklama.

Sigma před startem ligy: Tým je zdravý a kompletní

Sigma před startem ligy: Tým je zdravý a kompletní

28. 07. 2017 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Nový soutěžní ročník odstartuje tým SK Sigma Olomouc nedělním zápasem v Mladé Boleslavi. Sigma půjde do zápasu v kompletním složení. Chybět budou pouze rekonvalescenti brankář Štěpán Spurný a útočník Václav Vašíček, kteří už se ovšem zapojili do tréninkového procesu. Hrát nemůže stoper Roman Polom, který je na Hané na roční hostování s opcí právě z Mladé Boleslavi.

videoprojektory web

„Doufám, že jsme na novou sezonu připraveni dobře. Nechtěl bych výsledkům z přípravy přikládat takovou váhu. Na druhou stranu si myslím, že jsme prokázali určitou kvalitu. Mužstvo jsme udrželi pohromadě, což byl můj prioritní požadavek, za což patří poděkování panu Minářovi, že to zvládl všechno dotáhnout. Kostra týmu se udržela, nabalili jsme k tomu další hráče, kteří byť nebudou od samého začátku součástí základní sestavy, tak myslím, že přinesli to důležité, to znamená zvýšení konkurence,“ řekl trenér SK Sigma Václav Jílek.

„Věřím, že jsme dobře připraveni. Za tu dobu, co jsem tady, tak je v kabině nejlepší parta, mužstvo táhne za jeden provaz, tak to cítím. Je otázka, jak to přeneseme do prvního kola. Soupeř je trošku v jiné fázi, než my, už hrál soutěžní zápasy, má za sebou ostrý start. Nás to teprve čeká,“ řekl záložník Jakub Plšek, nejlepší střelec týmu v minulé sezoně.

Pravděpodobné sestavy
Mladá Boleslav:
Diviš – Fabián, Da Silva, Čmovš, Fleišman – Rada, Mareš – Přikryl, Matějovský, Chramosta – Mebrahtu. Trenér Dušan Uhrin.
SK Sigma Olomouc: Reichl – Sladký, Radakovič, Škerle, Vepřek – Zahradníček, Houska, Plšek, Falta – Buchvaldek, Chorý. Trenér Václav Jílek.

Utkání FK Mladá Boleslav - SK Sigma Olomouc se hraje v neděli 30. července od 17.00 (rozhodčí Miroslav Zelinka – Ondřej Pelikán, Dušan Pospíšil).

S využitím serveru sigmafotbal -vb-

 

Další články