Zde může být vaše reklama.

Sigma remizovala se srbským soupeřem, v přípravě ještě neprohrála

Sigma remizovala se srbským soupeřem, v přípravě ještě neprohrála

30. 01. 2018 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

V prvním utkání na herním soustředění v Turecku hráli fotbalisté SK Sigma Olomouc proti srbskému celku Radnički Niš. Zápas skončil nerozhodně, naši branku dal ve druhém poločase z přímého kopu Jakub Plšek. „Z hlediska výsledku asi můžeme být docela spokojeni, protože jsme nehráli proti lehkému soupeři. Ale co mě netěší, to byla naše efektivita, protože šancí jsme měli opravdu hodně, bylo jich obrovské množství. Na tom musíme ještě zapracovat a do mistrovské sezony se v tomto ohledu zlepšit,“ řekl trenér SK Sigma Václav Jílek.

Do utkání nezasáhli obránce Michal Vepřek a útočník Václav Vašíček. „Michal pokračuje v individuálním režimu, jeho návrat do plného tréninku je otázkou dnů, to samé platí i v případě Václava. Na páteční zápas proti Mariboru už by mohli být oba připraveni,“ podotkl Jlek.

SK Sigma Olomouc – Radnički Niš 1:1 (0:1)

Branka: 68. Plšek.
SK Sigma: Reichl – Sladký (60. Surzyn), Kotouč (46. Radaković), Jemelka (46. Polom), Sláma (46. Zahradníček) – Hála, Plšek (69. Zlatohlávek), Kalvach, Texl (69. Houska), Falta (60. Manzia) – Řezníček (60. Yunis). Trenér Václav Jílek.

Zdroj: www.sigmafotbal.cz

neolstav tecnik web

Další články