Zde může být vaše reklama.

Sigma zahájila přípravu, v sobotu ji čekají první dva přípravné zápasy

Sigma zahájila přípravu, v sobotu ji čekají první dva přípravné zápasy

09. 01. 2018 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

První kompletní týden zimní přípravy se rozjel týmu SK Sigma Olomouc. Kromě obvyklých testů a tréninkové dřiny už svěřence trenéra Václava Jílka čekají i přípravná utkání, v sobotu budou hrát dvakrát doma. V pondělí a v úterý tým SK Sigma absolvoval testy na specializovaných pracovištích FTK UP Olomouc. Od středy už hráče čekají plnohodnotné tréninkové jednotky na hřišti a v posilovně.

79banner

Jedinou větší změnou je odchod útočníka Tomáše Chorého do Plzně, odkud naopak zamířil na hostování forvard Jakub Řezníček. „Je to očekávaná změna. Všichni asi trošku tušili, že k tomu dojde. Kubu znám z působení ze Sparty. Z komunikace, která mezi námi probíhala, mám dobrý pocit. Cítím z něj motiv, ambici, že tady chce ukázat, že fotbal nezapomněl, že kvalitu má. Pevně věřím, že Tomáše nahradí a pokud by dal více branek než on, tak je to jedině dobře,“ řekl pro klubový web trenér A týmu Jílek.

„V Plzni jsem se na konci podzimu zranil, takže jsem dvě utkání chyběl, měl jsem tedy volno trošku delší. Na přípravu už se těším,“ řekl útočník Jakub Řezníček. „Olomouc jednala rychle, chtěla mě, chtěl mě trenér, kterého znám ze Sparty. To rozhodlo. Těším se na to, už se nemůžu dočkat, až to všechno vypukne. Doufám, že do týmu zapadnu. Je to všechno o tom, jestli budu dávat góly nebo ne. Jak Sigma hrála, se mi líbilo, určitě je to překvapení ligy. Doufáme, že zvládneme to umístění alespoň udržet, abychom to na poháry dotáhli,“ podotkl.

V sobotu čekají Modrou lavinu první dvě přípravná utkání. Duel SK Sigma versus 1. SK Prostějov bude začínat v 9.30, střetnutí proti Hlučínu bude následovat od 11.30. Hraje se na umělce Androva sportovního areálu.

Zdroj a foto: sigmafotbal.cz

Další články