Zde může být vaše reklama.

Trenér Jílek po třech zápasech bez vstřelené branky: Provází nás střelecká sterilita

Trenér Jílek po třech zápasech bez vstřelené branky: Provází nás střelecká sterilita

03. 12. 2018 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Třetí zápas v řadě se olomouckým fotbalistům nepodařilo dát branku. Tým SK Sigma dnes prohrál v Plzni, když v prvním poločase dvakrát inkasoval po chybách a naopak své šance nedokázal proměnit. " „Nás v posledních zápasech provází velká střelecká sterilita. Nedokážeme dát branky, dneska jsme tady měli tři čtyři situace," uvedl trenér Jílek po utkání.

jaro_banner_web

„Naprosto nepochopitelně Plzni nabídneme brejky úplně triviálními ztrátami. Při té kvalitě, kterou ti hráči mají, ten druhý dohráli do vedoucího gólu. Přitom na začátku, byť Plzeň asi byla víc na míči a měla možná určitý tlak, si nevypracovala žádné příležitosti. Tam jsme jim hodně pomohli. Potom se hra asi trošku vyrovnala,“ řekl trenér SK Sigma Václav Jílek. „Nás v posledních zápasech provází velká střelecká sterilita. Nedokážeme dát branky, dneska jsme tady měli tři čtyři situace. Už jenom ta první, kdy Pavel Dvořák z malého vápna trefí brankáře. Trošku i štěstí nám chybí, abychom se prosadili. Soupeř pak zvýšil z takové ojedinělé akce, z mého pohledu si tam Tomáš Chorý hodně pomohl faulem. Pak jsme zjednodušili hru a domácí zatlačili, vypracovali si minimálně dvě další příležitosti a zase se v nich střelecky neprosadili. V závěru už si to Plzeň pohlídala a zaslouženě zvítězila,“ podotkl Jílek.

„S vítězstvím jsem spokojený. Myslím si, že v prvním poločase byla naše hra zajímavá, dostávali jsme se do šancí, i v přechodové fázi jsme byli celkem rychlí a dokázali si vytvořit příležitosti. Bohužel v druhém poločase mi to připadalo, že nám trošku došly síly z toho náročného programu, který momentálně máme. Olomouc začala lépe kombinovat, měla více prostoru. Měla tam dvě situace a kdyby dala gól, tak by se ten zápas asi dohrával jinak, než se dohrával. Takže dva rozdílné poločasy,“ řekl trenér Plzně Pavel Vrba.

S využitím www.sigmafotbal.cz -ms-

Další články