Zde může být vaše reklama.

A teď Spartu. První domácí utkání Mory v Novém roce přivítá topící se Pražany

A teď Spartu. První domácí utkání Mory v Novém roce přivítá topící se Pražany

03. 01. 2019 - 00:00

Na nedělní duel Kohoutů s pražskou Spartou se chystá podle všeho plný dům! Na tým hvězdného trenéra Uweho Kruppa byl již zahájen předprodej na stránkách Ticketportalu, pro zájemce je připraven i tradiční osobní předprodej na pokladně olomouckého Zimního stadionu, který se tentokrát uskuteční v sobotu 5. ledna od 10:00 do 11:00. Zbylé vstupenky poté budou k dispozici přímo na místě konání, prodejní místa se otevírají dvě hodiny před zápasem.

Po listopadové a předvánoční jízdě Olomouc i kvůli rozsáhlé marodce začala mírně ztrácet body. Předehrou k nedělnímu hokejovému svátku bude páteční zápas 32. kola v Litvínově, s nímž má Mora v této sezéoně zatím vyrovnanou bilanci, konec víkendu pak ale bude patřit jednomu ze sezónních  šlágrů sezóny.

Letošní bilance se Spartou: Porážka na úvod doma a šest gólů v O2 aréně

Sparta a Olomouc mají za sebou v letošní sezóně dva vzájemné zápasy. V 7. kole se v Olomouci radovali hosté po vítězství 2:4, v listopadovém utkání v Praze pak Olomouc Spartě porážku vrátila a vyprovodila ji šesti góly. Pražané momentálně nezažívají nejlepší období, v soutěži tápou a trenérská židle pod Uwe Kruppem se podle všeho nebezpečně rozhoupala. Olomouc naopak trápí rozsáhlá marodka a k dispozici zatím není ani Galvas. „Je nás málo i v obraně, je nás čtyři pět beků, pomáhají nám junioři. Navíc každého něco bolí, máme nějaké bolístky a pohmožděniny, takže to není stoprocentní,“ svěřil se pro klubový web obránce Jiří Ondrušek.

-ms-

Další články