Zde může být vaše reklama.

Amatérská OHSL se chystá na druhý ročník. Po Heinzovi se snaží přemluvit i Ujfalušiho

Amatérská OHSL se chystá na druhý ročník. Po Heinzovi se snaží přemluvit i Ujfalušiho

18. 08. 2017 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

HC Stars budou ve druhém ročníku obhajovat titul v amatérské hokejové lize, která se přes léto rozšířila o dva týmy. Vedení soutěže navíc pracuje na dalších známých sportovcích, kteří po skončení profesionální kariéry mají zájem o amatérský lední hokej: podle informací, které má redakce k dispozici, by v nadcházejícím ročníku mohl nastupovat například další bývalý fotbalista Tomáš Ujfaluši.

luneta banner

S dvěma novými týmy - Mighty Ducks a HC Šedivci - vstupuje OHSL do nového ročníku. Začátek soutěže je plánován na 8. září, nový mistr bude znám nejpozději 30. března příštího roku. Hrát se letos bude na patnáct kol, tedy každý z každým se utká celkem třikrát. Soutěž má taky kvůli rozšíření počtu účastníků jiný model play off. "První dva týmy postupují rovnou do semifinále, ostatní čtyři týmy čeká předkolo play off na dva zápasy. Poté bude následovat semifinále a finále hrané letos na dva vítězné zápasy," vysvětluje šéf ligy Vladislav Roj.

Mezi hvězdy ligy bude samozřejmě patřit stálice soutěže Marek Heinz z týmu HC Stars, organizátoři ale pracují na dalších zvučných posilách. Nově se OHSL pokouší oslovit i další bývalé olomoucké fotbalisty v čele s Tomášem Ujfalušim. Raritou ligy zůstává i 56 letý hráč Petr Hlatký, který i ve svých letech udivuje svou fyzickou kondicí a dlouhověkostí.

Vstup na všechna utkání OHSL je pro fanoušky zdarma, v rámci prvního kola se spolu utkají týmy HC Kohóti  proti HC 61 Olomouc, nováčci Mighty Ducks vyzvou HC Oriflame, a obhájce titulu HC Stars dalšího nováčka ligy HC Šedivce.

-vb-

 

Další články