Zde může být vaše reklama.

Extraligová sezóna začíná. Olomouc už čtvrtou sezónu hledá snipera

Extraligová sezóna začíná. Olomouc už čtvrtou sezónu hledá snipera

05. 09. 2017 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Když hokejisté Olomouce před pár lety poprvé po sedmnácti letech okusili extraligový led, objevil se na ledě střelec jménem Erik Hrňa. Byl natolik produktivní, že si jeho domovský klub z Třince nadějného mladíka stáhl z hostování zpátky, a olomoucká produktivita rázem upadla. Ani v počínající čtvrté novověké extraligové sezóně klub jednoznačného lídra bodování nemá.

videoprojektory web

Týmový výkon. Na to budou spoléhat Kohouti v nové extraligové sezóně. Nikdo nevyčnívá, a hledání střelce pokračuje. Přípravné zápasy nenapověděly nic o formě Romana Vlacha, který se zranil hned v úvodním zápase s Jihlavou, s vizitkou snipera ale do Olomouce přišel a v závěru loňského ročníku tuto úlohu plnil. Tým je doplněn do staršího Galvase, který do Olomouce přišel dohrát kariéru, a několik nadějných mladých. Kohouti přitom touží po play off. Bude to stačit?

Spolupráce s Havířovem namísto Jihlavy. Co přinese?

Dosavadní prvoligový partner Kohoutů Jihlava postoupila do extraligy, a vedení klubu tak hledalo nový prvoligový klub. Nalezlo jej v Havířově. Měli by tam putovat hráči na střídavé starty, opačným směrem možná co nevidět zamíří brankář Matoušek.

Soupiska pro novou sezónu

Brankáři: Martin Falter, Branislav Konrád, Jiří Matoušek

Obránci: Tomáš Dujsík, Jakub Galvas, Lukáš Galvas, Tomáš Houdek, Jan Jaroměřský, Jiří Ondrušek, Lukáš Spurný, Robin Staněk, David Škůrek, Martin Vyrůbalík

Útočníci: Dávid Buc, Vilém Burian, Jan Eberle, Jakub Herman, Miroslav Holec, Aleš Jergl, Jan Knotek, Marek Laš, Rok Macuh, David Ostřížek, Roman Rác, Jiří Řípa, František Skladaný, Petr Strapáč, Kevin Sundher, Roman Vlach

Tabulka střelců v přípravných zápasech
Sundher - 3
Vyrůbalík, Herman, Skladaný - 2
Jergl, Knotek, Laš, Řípa, Houdek, L. Galvas, Rác, Holec - 1
(započítány jsou góly v základní hrací době a vítězné v nájezdech v případě remízy)
 
Kanadské bodování v přípravných zápasech
Herman, Vyrůbalík - 3 (2+1)
Houdek, Knotek - 3 (1+2)
Buc, Staněk - 3 (0+3)
Jergl, Skladaný, Řípa, Rác, Holec - 2 (1+1)
 

Další články