Zde může být vaše reklama.

Konečně posila: Olomoucké hokejisty posílil obránce Dujsík

Konečně posila: Olomoucké hokejisty posílil obránce Dujsík

29. 08. 2017 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Jak v úterý informoval na svém webu HC Olomouc, Moru posiluje talentovaný čtyřiadvacetiletý bek Tomáš Dujsík, který na Hanou přestoupil z Komety Brno. Dujsík svůj první duel v dresu Olomouce odehraje už v úterý na ledě Trenčína. V loňské sezoně působil v Karlových Varech, kde nastoupil v základní části extraligy do 47 zápasů.

videoprojektory web

Extraligový debut si odbyl extraligovou premiéru čtyři dny po Štědrém dnu v roce 2012, kdy Kometa prohrála v Plzni 3:1. Ve své první sezóně mezi extraligovými muži vytvořil téměř ideální dvojici se jmenovcem, ostříleným mazákem, Tomášem Žižkou. O rok později si jej pod patronát vzal další zkušený bek Jan Hanzlík. Především na sezónu 2014/2015 nikdy nezapomene, v ní se totiž dočkal prvních gólů v extraligové kariéře. Svůj vůbec první dal na ledě pražské Slavie.

O rok později jej provázalo časté zranění, skoro půl roku nehrál a do formy se tak dostával na farmě v prvoligovém Přerově. V Kometě stihl v sezóně 2015/2016 pouze 18 zápasů. O sezónu později (2016/2017) odešel bojovat formou hostování do Karlových Varů. V nich nabíral potřebné zkušenosti a měl velkou vytíženost na ledě. Nastoupil k celkem 52 zápasům - základní část, skupina o udržení a baráž: (celkem 3 góly 13 asistencí). V novém ročníku si jej Kometa stáhla a stále mladý bek se měl poprat o místo v sestavě, nakonec se ale objeví v Olomouci.

-age-

Další články