Zde může být vaše reklama.

Konrád je zoufale z formy, Olomouc padla v Plzni 10:0. Je poslední bez bodu

Konrád je zoufale z formy, Olomouc padla v Plzni 10:0. Je poslední bez bodu

12. 09. 2017 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Ke třetímu extraligovému zápasu letošního ročníku odcestovali hokejisté Olomouce do Plzně, a odvážejí si ze západu Čech výprask v podobě výsledku 10:0. Branislav Konrád, minulé dvě sezóny poslední pojistka v bráně, je zjevně zcela z formy, a tým je bez toho bezradný. Mora se pak po třech kolech krčí bez bodu a s katastrofálním skóre na posledním místě extraligové tabulky.

videoprojektory web

HC Škoda Plzeň - HC Olomouc 10:0 (2:0, 3:0, 5:0)

Nažhavená Plzeň na Kohouty vlétla, a na první gól nemuseli fanoušci domácích čekat dlouho: neuvěřitelná minela Branislava Konráda při rozehrávce za brankou nabídla volný puk před prázdnou bránu Mertlovi a ten se nemýlil. Plzeň tlačila, Olomouc si nevypracovala v podstatě žádné šance, a zaslouženě udeřilo podruhé: Denis Kindl vykličkoval olomouckého gólmana a bylo to 2:0.

Druhá a třetí třetina pak představovaly zlý sen všech olomouckých fanoušků: neuběhly ani dvě minuty, když po přihrávce zpoza mantinelu zvyšoval na 3:0 Kubalík, když se pak po polovině zápasu začli hosté z přídělu konečně psychicky otřepávat a vytvářet si nějaké šance, přišla zlá šestatřicátá minuta a s ní hned dva góly v olomoucké síti: nejprve olomoucké obraně ujel David Stach, hned po buly pak Ondřej Kratěna zvyšoval už na 5:0 a Kohouti byli zralí na ručník.

Zjevně frustrovaná Olomouc pak na začátku poslední třetiny inkasovala pošesté: volný Indrák z mezikruží propálil Konráda a zmar Olomouce pokračoval. Stejně tak i v osmačtyřicáté minutě, kdy přidal sedmý gól Plzně svým druhým gólem v utkání Kubalík, v devětačtyřicáté další  Metrl, ve třiapadesáté  znovu on, ale hosté už možná přestali obdržené góly počítat... Teprve devátý gól vyhnal Konráda z branky, ale ani jeho náhradník Matoušek bez inkasovaného gólu dlouho nevydržel: desátkou branku domácích vstřelil Kubalík, a domácí fanoušci tak viděli na vlastní oči druhý hattrick v zápase.

Branky a nahrávky: 5. Mertl (Straka), 12. Kindl (Kodýtek, Kratěna), 22. D. Kubalík (Stach, Indrák), 36. Stach (D. Kubalík), 36. Kratěna (Kracík), 44. Indrák (Pulpán, Mertl), 49. D. Kubalík (Stach, P. Kadlec), 50. Mertl (Gulaš, Straka), 53. Mertl (Gulaš), 54. D. Kubalík (Stach)

HC Škoda Plzeň: M. Svoboda (Hylák) – Kvasnička, P. Kadlec (C), Pulpán, D. Sklenička, Moravčík, Jones – Straka, Mertl, Gulaš (A) – D. Kubalík, Stach, Indrák (A) – Kindl, Kracík, Kratěna – Schleiss, Preisinger, Hollweg – Kodýtek.
HC Olomouc: Konrád (Matoušek) – Houdek, Ondrušek (A), Vyrůbalík (C), Škůrek, L. Galvas, Dujsík, J. Galvas – Strapáč, J. Knotek (A), Buc – Burian, Sundher, Skladaný – Holec, Herman, R. Vlach – Laš, Řípa, Jergl.

Další články