Zde může být vaše reklama.

OHSL: Do ligy vstupují dva nové týmy, sezóna začne první týden v září

OHSL: Do ligy vstupují dva nové týmy, sezóna začne první týden v září

15. 05. 2018 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Amatérská hokejová liga se pro příští sezónu, svoji už třetí, přeci jen dočká rozšíření o dva týmy. Limitem přitom byla existence druhé ledové plochy v Olomouci, která ani od podzimu připravena ještě nebude. Vedení ligy proto nakonec po dvou letech souhlasilo s odehráním některých zápasů mimo Olomouc, a to především v Přerově a v Prostějově.

Ilustrační foto: Tým HC61 Olomouc z OHSL

Chybějící druhá ledová plocha v Olomouci začíná stále více vadit nejenom mládeži, která má v porovnání s jinými extraligovými kluby málo ledu, ale i rekreačním sportovcům a amatérským hokejistům. Vedení OHSL proto muselo chtě nechtě souhlasit s přesunutím části programu zápasů mimo Olomouc, jinak by další rozšíření ligy bylo nereálné.

luneta banner

Old Boys a Wildcats. Dva nové týmy mají ambice

Do ligy vstupují dva nové týmy, HC Old Boys a Olomouc Wildcats, které mají ambici nadělat v lize trochu rozruchu. Atraktivní pojetí a strategickou zbraň chystají především Wildcats. "Jsme tým kočkovitých šelem. Každý proto bude mít na zádech jmenovku ne svoji, ale svého kocoura. Kdo nemá kočku, tomu bude nějaká slavná přidělena," říká za tým Jiří Nemrava, jedna z vůdčích tváří nového týmu. Sám sobě přidělil jméno Azrael. Na ledě by se ale měli objevit také Mikeš, Garfield, Damián, nebo třeba z večerníčků oblíbený Nácíček. Divoké kočky taktéž jako první tým v lize plánují obsazení pozice trenéra, který bude tým koučovat během zápasů.

-vb-

Další články