Zde může být vaše reklama.

OHSL odstartovala, titul mezi amatéry obhajují Stars

OHSL odstartovala, titul mezi amatéry obhajují Stars

03. 10. 2017 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Nově v šesti týmech začala v září v Olomouci Okresní hokejová superliga amatérů svůj druhý ročník. Titul z loňské sezóny obhajují Stars, tabulku vedou po třech odehraných kolech HC Kohóti.

reklama poutak

Oba ligoví nováčci, týmy HC Šedivci Olomouci i Mighty Ducks, se zatím spíše seznamují s úrovní ligy, a v tabulce si doposud nepřipsaly žádné body. Tým Mighty Ducks má navíc po odpočtu záporné bodové konto. „Jejich zápas musel být kontumován, protože k zápasu neoprávněně nastoupil dříve registrovaný hráč,” řekl prezident ligy Vladislav Roj. Liga je totiž otevřená jen pro hokejisty, kteří nikdy v žádném klubu registrování nebyli. Nejlepším střelcem je po třech zápasech Berka z Oriflame, o druhé místo se pak dělí Roj a Valouch ze Stars spolu s Šínem z HC 61. Mezi brankáři zatím s nejlepšími statistikami kralují dva gólmani Hvězd, Coufal a Blaťák.
Liga se letos rozšířila na šest týmů, příští rok se čeká další rozšíření  možná až na deset účastníků. „Příští sezónu už bude k dispozici malá hala, a to nám díky bohu umožní rozjet náš projekt ve větším měřítku. Zatím se o volné ledy dělíme se sledge hokejem, vycházíme si maximálně vstříc i s panem Podlahou, a všichni děláme, co můžeme, ale po pravdě se už opravdu těšíme na další rok,” svěřil se s detaily z organizace amatérské soutěže Roj.
-ms-

Další články