Zde může být vaše reklama.

Přecechtěl pokračuje u Zubrů. O jiné nabídce už neuvažoval

Přecechtěl pokračuje u Zubrů. O jiné nabídce už neuvažoval

13. 04. 2017 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Přerovský hokej půjde do nové sezóny s Kamilem Přecechtělem na lavičce. Informaci přinesl v týdnu oficiální klubový web. Pokračoval bude i asistent Petr Dočkal. "O nějaké jiné nabídce jsem vůbec neuvažoval. Začali jsme tady v lednu nějakou práci, ve které chceme dál pokračovat. Navíc zájem byl z obou stran, takže moje rozmýšlení netrvalo ani chviličku," řekl Kamil Přecechtěl.

reklama poutak

Přerovský tým tak povede s Petrem Dočkalem v dalších bitvách WSM ligy. Ta doznala změn, tou nejvýraznější je zrušení sestupu. “V některých klubech asi dostanou více příležitostí mladší hráči, takže soutěž může být podstatně rychlejší a agresivnější. Musíme se proto na sezónu co nejlépe připravit. Uvidíme, co ty velké změny přinesou. To nám ukáže až průběh soutěže,“ zmínil zkušený kouč.

Jak bude vypadat přerovský kádr? Jistotou je prozatím jen útočník Karel Plášek. Další jména odhalí následující dny a týdny. "Pracujeme teď na tom, abychom udrželi hráče, o které máme enormní zájem. Řešíme to neustále každý den. Samozřejmě jednáme také s jinými hráči, které jsme si vyhlédli a chceme, aby do Přerova přišli," dodal lodivod Zubrů směrem k otázce složení mužstva.

-ms-

Další články