Zde může být vaše reklama.

Do Jeseníků se vrátila zima, silnice z Hanušovic je zavřená, jinde kalamita

Do Jeseníků se vrátila zima, silnice z Hanušovic je zavřená, jinde kalamita

19. 04. 2017 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Řidiči, kteří už přezuli na letní, a kamioňáci, kteří podcenili předpověď počasí. Od úterka v Jeseníkách znovu sněží, a jak Červenohorské sedlo, tak komunikace přes Ramzovou z Hanušovic hlásí problémy. Po krajích cest stojí osobní auta, na Ramzové je zaseklý kamion a silnice je od večerních hodin zcela uzavřena.

reklama poutak

Silnice z Hanušovic přes Ramzovou je uzavřena, dopravu zde kvůli havarovanému kamionu řídí policie a většinu aut od Branné ani nevpustí, Podobný problém měla podle zpravodajců Hanáckého Večerníku většina silnic přes Jeseníky. Komunikace z Vrbna do Zlatých hor hlásila problémy se sjízdností a ucpáním auty už od úterního odpoledne, projet tudy dokázaly jen osobní vozy. V Heřmanovicích na křižovatce pro změnu uvízl kamion jedoucí od Krnova a silnici taktéž ucpal a zneprůjezdnil.

Doprava se zcela zastavila i na Pomezí na okresní silnici z Jeseníku do Javorníku. U jeskyní Na Pomezí je opět havarovaný kamion a auta, která projedou, musejí přes parkoviště. Podle silničářů, s nimiž naši zpravodajové na Jesenicku hovořily, by silnice měly být do rána průjezdné, otázka ale je na jak dlouho - kvůli pokračujícímu sněžení se může situace po několika hodinách znovu opakovat.

Redakce situaci sleduje.

-vb-

Další články