Zde může být vaše reklama.

ANO zrušilo dalšího doktora. Na kandidátce je 1. Faltýnek, 2. Okleštěk...

ANO zrušilo dalšího doktora. Na kandidátce je 1. Faltýnek, 2. Okleštěk...

13. 05. 2017 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Hnutí ANO odpáralo na Olomoucku dalšího doktora - lídra. Po Oto Koštovi přišel na řadu i Milan Brázdil, lídr loňské kandidátky do Senátu. Na včerejším krajském sněmu hnutí, kde se sestavovala kandidátka pro podzimní parlamentní volby, tak bylo pořádně dusno. Na prvním místě kandidátky bude Faltýnek, na druhém překvapivě hejtman Okleštěk.

reklama poutak

Milan Brázdil přitom do posledního dechu bojoval za ANO, což je patrné i na krajských facebookovských stránkách. Ještě včera přitom najisto počítal s tím, že bude volební dvojkou za Olomoucko, nestalo se ale. "Olomoucká oblastní organizace mě nominovala na druhé místo za Olomoucko," napsal Brázdil na svůj profil ještě v pátek dopoledne.

Na odpoledním sněmu bylo ale všechno jinak. Na prvním místě je podle očekávání Faltýnek, na druhém ale Okleštěk, který se tak zřejmě cítí na to skloubit funkci hejtmana i poslance. Milan Brázdil přednesl podle našich zdrojů na sněmu velmi emotivní projev, žádný důvod, proč Brázdil na kandidátce není, nezazněl. "Zprávy se šíří rychle, hlavně ty špatné. Ptáte se, proč to udělali. Sám pořád nevím," napsal Milan Brázdil na facebook dnes ráno.

Situaci v ANO monitorujeme.

-vb-

Další články