Zde může být vaše reklama.

Sousedé Petry Kvitové možná znají identitu násilníka. Je to skutečně on?

Sousedé Petry Kvitové možná znají identitu násilníka. Je to skutečně on?

26. 03. 2017 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Když doposud neznámý násilník pořezal v prosinci loňského roku tenistku Petru Kvitovou, rozjela se policejní akce na dopadení pachatele. Ten je ale doposud na svobodě. Nyní promluvili sousedi Petry Kvitové, kteří mají vážné podezření, že znají osobu pachatele. Proč až nyní a redaktorům Hanáckého Večerníku, je šokující: policie se jich totiž nezeptala.

reklama poutak

"Vyslýchali mého manžela, ale mě vůbec. To je zvláštní, když spolu bydlíme," svěřila se redakci Hanáckého Večerníku žena, která bydlí s Petrou Kvitovou v domě. Ta má spolu s některými sousedy vážné podezření, že zná osobu pachatale. Podle ní jde o přibližně třicetiletého feťáka z Prostějova, který se s partičkou podobných individuí potlouká Prostějovem. "Podoba je až zarážející, a shodli jsme se na tom s více sousedy," říká.

Porovnejte policejní verzi s popisem sousedů Kvitové!

Podle policie a zpracovaného identikitu by měl mít pachatel do 35 let, být světlé pleti a výšky asi 180 centimetrů. Měl mít hnědé oči a hnědé krátké vlasy. Podle svědectví, které se nám nyní podařilo získat od sousedů Petry Kvitové, kteří nikdy nebyli vyslechnuti policií, je podezřelý muž vyšší štíhlé postavy a je mu asi třicet let. Má být silně drogově závislý. Na tom, že je si velmi podobný, se obyvatelé domu shodují. "Předpokládala jsem, že se jedná v Prostějově o známou firmu, a že by asi měl být vyslechnut policí jako jeden z prvních. Jenže uplynul půlrok a nic se neděje," řekla nám sousedka Kvitové.

Sama tenistka v uplynulých dnech zvýšila odměnu za informaci vedoucí k dopadení pachatele, ten ale polici stále uniká.

-vb-

Další články