Zde může být vaše reklama.

Je to venku: Smrt krásné blondýnky na Brněnské zavinil hokejista Kunce

Je to venku: Smrt krásné blondýnky na Brněnské zavinil hokejista Kunce

09. 12. 2017 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Nehoda sportovního Mercedesu, při které na Brněnské ulici v Olomouci zemřela krásná blondýnka Jana, má svého viníka: za volantem vozu, který se údajně hnal do centra města velmi vysokou rychlostí, seděl podle zjištění Mladé Fronty Dnes bývalý německý hokejový reprezentant se šumperskými kořeny Daniel Kunce.

luneta banner

Účastník dvou olympijských her, bývalý hráč Olomouce nebo Uničova Daniel Kunce má problém: podle svědků opilý hokejista v pátek v noci nezvládl řízení sportovního Mercedesu, a na sedadle spolujezdce tak zemřela mladá kosmetička Jana z Olomouce. Informaci, že se jedná o známého hokejistu, měly potvrdit nezávisle na sobě tři zdroje.

Z prvotního šetření vyplývá, že osobní vozidlo Mercedes s dvoučlennou osádkou, jedoucí směrem do centra města, z prozatím přesně nezjištěných příčin narazilo do sloupu veřejného osvětlení. Zda hokejista před jízdou skutečně požil alkohol, bude jasné až z výsledků krevní zkoušky. "Vzhledem k jeho zranění nemohla být u něj provedena orientační dechová zkouška, byl nařízen odběr krve v nemocnici," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková. Vozidlo bylo zajištěno k případnému dalšímu zkoumání. Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti, stejně jako to, co nehodě předcházelo a výše vzniklé škody, jsou předmětem dalšího policejního šetření.

Kuncemu může hrozit až šest let za mřížemi za usmrcení z nedbalosti.

-ms-

 

Další články