Zde může být vaše reklama.

Olomoucký Fofrnet je prodaný. Firmu koupila investiční skupina DRFG

Olomoucký Fofrnet je prodaný. Firmu koupila investiční skupina DRFG

24. 05. 2017 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Olomoucký poskytovatel internetového připojení, společnost Fofrnet, je prodaná. Firma, která je na trhu od roku 1999, má od května nového majitele. Je jím investiční skupina DRFG, která dlouhodobě skupuje drobné poskytovatele internetu na českém trhu. Skupina DRFG je nyní stoprocenntím majitelem společnosti.

banner tour

"DRFG je skrze Fofrnet Group stoprocentním vlastníkem sítě. Dosavadní majitelé společnosti nicméně nadále povedou firmu v roli manažerů a budou zajišťovat především další růst v Olomouckém kraji," řekl naší redakci Roman Řezníček, ředitel telekomunikační divize skupiny DRFG.

Podle jeho slov mohou zákazníci očekávat zkvalitnění služeb - například rychlejší servis, zároveň se pro ně ale chystá i nabídka dodatečných služeb nejen v oblasti telekomunikací. "Tato akvizice je pro nás velice podstatná a přesně zapadá do letošní investiční strategie DRFG v oblasti telekomunikací. Cílem je mít na konci roku už sto tisíc zákazníků. S Fofrnetem jsme získali dominantního hráče v Olomouckém kraji. V následujících měsících plánujeme další, regionálně podobně významné akvizice na území celé Moravy," sdělil Řezníček.

-vb-

Další články