Zde může být vaše reklama.

Přerov: Michalov je uzavřen, chodit na hřbitov se nedoporučuje

Přerov: Michalov je uzavřen, chodit na hřbitov se nedoporučuje

01. 02. 2017 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Kvůli sněhové kalamitě je uzavřen městský park Michalov. „Zároveň vyzýváme občany, aby pokud možno nechodili ani na hřbitov. Odklizeno je pouze parkoviště a prostranství před obřadní síní,“ řekl jednatel Technických služeb města Přerova Bohumír Střelec.

Pracovníci technických služeb prioritně odklízejí sníh z komunikací a veřejných prostranství - v terénu jsou desítky lidí, kteří ručně, nebo pomocí techniky, likvidují včerejší a dnešní sněhovou nadílku.

Problémy se sněhem řeší i v ostatních městech na Olomoucku, problémy jsou i na silnicích. Dálnici z Olomouce na Ostravu během noci a středy opakovaně zneprůjezdňovaly havarované kamiony, nehody evidovala policie i ve směru na Brno. Problémy přitom nekončí: během noci na čtvrtek bude tlaková níže ustupovat nad Polsko. Ve čtvrtek ráno začne postupovat přes naše území k severovýchodu teplá fronta, v jejímž rámci se vyskytne mrznoucí déšť s tvorbou ledovky. Pro Olomoucký kraj vydali meteorologové výstrahu ledovky na čtvrtek 2. února od 6 do 19 hodin.

-ms-

Další články