Zde může být vaše reklama.

Fans of Prostějov proti Hemerkové a Pospíšilovi: Taková dotace dětem je výsměch, říkají

Fans of Prostějov proti Hemerkové a Pospíšilovi: Taková dotace dětem je výsměch, říkají

22. 02. 2018 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Fans od Prostějov se důrazně ohradili proti výši dotace pro mládežnický hokejový klub SK Prostějov 1913, a především proti důvodům, které uvedla náměstkyně primátorky Hemerková. "Evidentní lhaní o tom, že dětem stačí na náklady na dopravu jen 50 tisíc, je k smíchu. Je zajímavé, že Hemerková s Pospíšilem nebyli tak důslední, když rozdávali částky převyšující 2,5 milionu pro spolek, po kterém jsou dodnes jen dluhy, rozvrácené vztahy a trestní oznámení," uvádí se ve zprávě, kterou Fans of Prostějov zveřejnili dnes.

luneta banner

Mládežnický hokejový klub SK Prostějov 1913 obdržel na nedávném prostějovském zastupitelstvu dotaci ve výši 1,2 milionu korun. To je ve výrazném nepoměru vůči příspěvkům, které od města v minulých letech pobíral zadlužený klub LHK Jestřábi Prostějov, vedený Michalem Tomigou. "Zastupitelstvo, které proběhlo tento týden, bylo jen pro silné nátury. Mgr. Hemerková a Mgr. Pospíšil, kteří vědomě uvrhli mládežnický hokej do bahna, teď naprosto bez skrupulí házejí klacky pod nohy těm, kteří jej chtějí postavit zpět na nohy. Že lžou a překrucují skutečnosti k tomu, aby si udrželi svá koryta je celkem známá věc. Ale pár vyložených nesmyslů si přeci jen připomeneme. A budeme je připomínat především před volbami," uvádí se v prohlášení, které dnes zveřejnili na svých stránkách Fans of Prostějov.

neolstav inz ucetni

Podle nich Mgr. Hemerková například uvádí, že více peněz pro přípravku na ledy, tedy pro ty nejmenší děti, není potřeba dávat, protože trénují jen čtyřikrát týdně. "Ovšem buď neví nebo záměrně neuvádí (obojí je k zamyšlení), že v přípravce je tolik dětí, že musí být rozděleny na dvě skupiny, kdy se děti dostanou na led jen 2x týdně a to je na půl hodiny," tvrdí fanoušci.

-vb-

Další články