Zde může být vaše reklama.

Lidé na Prostějovsku sčítají škody po silných deštích a krupobití

Lidé na Prostějovsku sčítají škody po silných deštích a krupobití

19. 07. 2017 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Minulé pondělí se přes Prostějov a okolní obce přehnala vlna silných přívalových dešťů spojená se silným větrem a krupobitím. Obrázek ulic zatopených někde až půl metrem vody, zahrad zasněžených vrstvou krup o velikosti až čtyř centimetrů, vyvrácených stromů a zlámaných větví máte jistě stále ještě před očima.

Zatímco vodu z ulic už dávno odvedla kanalizace a vodu ze sklepů se lidem podařilo vyčerpat čerpadly, škody na majetku jsou zde stále. Lidé aktuálně sčítají škody na svém majetku. Ty se nevyhnuly ani prostějovské nemocnici, Národnímu domu či mnoha regionálním firmám. Někde mají vyplavaný sklep či jiné nízko položené prostory budov, jinde je trápí zatečení přes střechu a škody v horních patrech. Lidé postižení kroupami zase počítají důlky v kapotě svého auta, ve střeše domu nebo na své pergole.

Nejen, že lidé počítají škody, ale také pátrají ve svých pojistných smlouvách, pročítají jejich podmínky a zjišťují, zda a na jakou výši pojistného plnění mají nárok. Není to snadné ani moc zábavné čtení, obzvlášť když zjišťují, že to či ono je ve výlukách jejich pojištění.

S orientací v pojistných smlouvách, jejich podmínkách a s řešením aktuálních i starších pojistných událostí existuje snadnější řešení. Prostějovská společnost Salve Finance, a.s. nabízí bezplatnou pomoc s řešením pojistných událostí. Možná díky jejich radě zjistíte, že máte nárok na víc, než si myslíte.

Více informací získáte na bezplatné telefonní lince 800 223 227, na kterou můžete volat od pondělí do pátku mezi 9 a 17 hodinou a poradit se ohledně škod na svém majetku a s řešením své pojistné události. 

-in-

Další články