Zde může být vaše reklama.

Prostějov udělal ve svých Radničních listech PR developerovi na stránce "radní, zastupitelé"

Prostějov udělal ve svých Radničních listech PR developerovi na stránce "radní, zastupitelé"

01. 02. 2018 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Přijde za pár dní zase obhajoba a znectění kritiků v rubrice "Na pravou míru"? Těžko říci. Stejně tak těžko je pochopit stranu 14 nejnovějšího čísla prostějovského radničního periodika. Do už tak vyhrocené atmosféry okolo likvidace společenského sálu a pravděpodobné neplatnosti smlouvy se společností Manthellan Richarda Morávka zasáhla radnice stěží uvěřitelným způsobem: zvereňuje PR text developera na stránce, určené pro zastupitele.

"Brzy dostanete do schránek lednové Radniční listy. Věnujte, prosím, pozornost straně 14, na které se pokusilo Statutární město Prostějov o nevídanou prasárnu. Obvykle nepoužívám takto ostrá slova, ale propašovat na stránku, která je nadepsaná "radní, zastupitelé" pod přispěvěk politického subjektu Změna pro Prostějov příspěvek developera, který se snaží ukořistit centrum města pro čistou komerci, nic jiného není. Článek developera je manipulativní a lživý. Nebyl by však zveřejněn bez souhlasu vedení města," uvedl na facebooku Petr Ošťádal. Není sám, mnozí v Prostějově ale již začali propadat čiré depresi.

neolstav inz ucetni

"Pokud vedení města má zpracované právní analýzy k neplatnosti smluv s Manthellanem a ví, že jsou neplatné, a přesto developerům jde na ruku a celou věc záměrně prodlužuje a mlží, pak tu něco smrdí ... a hodně. Prostor v Prostějovských radničních listech pro PR článek tohoto developera na vyhrazeném místě pro zastupitele je provokace arogance moci vedení radnice," uvedla opoziční zastupitelka Hana Naiclerová.

Město se zatím k věci nevyjadřuje, podle informací HV už ale na příslušné radní zamířila série dotazů a Prostějov tak čeká další rušné zastupitelstvo.

-vb-

 

Další články