Zde může být vaše reklama.

Zavlňte se v rytmu indie-popu. Kapela Lake Malawi představí v pavilonu A nové album

Zavlňte se v rytmu indie-popu. Kapela Lake Malawi představí v pavilonu A nové album

08. 09. 2017 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Hlavní pavilon A olomouckého výstaviště Flora hostil od své velké rekonstrukce v roce 2014 již řadu známých muzikantů a hudebních uskupení a prokázal, že je skutečně plnohodnotnou koncertní halou se skvělou atmosférou i akustikou. Toho všeho si nyní můžete užít během vystoupení mladé a dynamické indie-popové kapely Lake Malawi, která ve středu 15. listopadu představí v pavilonu A své LP s názvem Surrounded By Light. Vstupenky v ceně 290 Kč jsou v prodeji v síti Smsticket.

reklama poutak

Třinecká kapela Lake Malawi vznikla po rozpadu populárních Charlie Straight v září roku 2013. Jako svou inspiraci uvádějí The Police, Bombay Bicycle Club nebo Crowded House, tato čtveřice zpívající anglicky písničky ve stylu indie-popu (či alternativního popu) je však především originálním a nápaditým uskupením oceňovaným doma i za hranicemi. Jako předskokané se představili například na koncertech Thirty Seconds to Mars, zpěváka Miky nebo britských The Kooks. Kapelu tvoří frontman Albert Černý (zpěv, kytara), Patrick Karpentski (kytara), Jeroným Šubrt (baskytara, klávesy) a Antonín Hrabal (bicí). V květnu 2015 jim vyšlo debutové album
s názvem We Are Making Love Again a úspěšným singlem Chinese Trees.

Letošní rok završuje skupina vydáním LP s názvem Surrounded By Light. Křest desky bude probíhat 5. prosince v Brně na Flédě a 6. prosince v pražském Paláci Akropolis. Ještě předtím se ale kapela představí na několika vystoupeních a jedním z nich bude právě ve středu 15. listopadu koncert v pavilonu A Výstaviště Flora Olomouc. Jeho začátek je stanoven na půl osmou večer, předprodej vstupenek v ceně 290 korun běží na stránkách www.smsticket.cz již nyní a potrvá až do samotného dne koncertu, nebo do vyprodání kapacity haly.

Smsticket je moderní systém pro nákup vstupenek na koncerty či podobné akce, při němž stačí zaslat požadovanou platbu pomocí karty, bankovním převodem, PayPalem nebo esemeskou
a vstupenka přijde kupujícímu do mobilu. U vstupu na akcí se jí už jen prokáže bez nutnosti cokoliv dalšího tisknout a schovávat.

-age-

Další články