Zde může být vaše reklama.

Run-Up 2016: Dokážeš dosáhnout cíle? Otestuj se a poběž s námi!

Run-Up 2016: Dokážeš dosáhnout cíle? Otestuj se a poběž s námi!

12. 04. 2016 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Chceš změřit své síly a vyběhnout až na vrchol? Rád by sis vyzkoušel, co vydržíš? Nyní máš skvělou příležitost! I letos se bude konat série závodů Run up v šesti městech ČR a jejich nejvyšších budovách. Tato série má již několikaletou tradici, letos bude probíhat již 10. ročník. Nejlepší závodník v posledním závodě roku 2015 byl Burian Miroslav, který zdolal budovu RCO v čase 1:34.21. Tato budova má 18. pater a 480 schodů. Účastnit se může každý bez ohledu na věk, každý je vítán.

Závody se budou konat ve Zlíně v Baťově Mrakodrapu (4.6.), Ostravě na Nové Radnici (10.6.), Brně v AZ Toweru (18.6.), Praze v City Empiria (25.6.) a Olomouci v RCO (10.9.).  Nejvyšší budovou je brněnská budova AZ Tower se svými 30-ti patry. V této budově se bude letos konat run up poprvé.

Každého závodu se může účastnit až 400 závodníků, zájem je velký i přesto, že tento typ závodů není v ČR ojedinělý, ale získává stále na oblíbenosti. V kategorii dětí (do 11-ti let) se může účastnit přes 100 malých i větších dětských závodníků. Nejmladšími závodníky bývají malý nadšenci v doprovodu svých rodičů. Nejstarším běžce celé tour byl v kategorii senior 80-ti letý běžec p. Gaman.

Těšíme se na vaši početnou účast, dětí i dospělých a doufáme, že těmito závody prohloubíme zájem nejen o běh, ale celkově o zdravý životní styl a zajímavě strávený čas dětí, rodičů a ostatních sportovních nadšenců.

-mk-

Další články