Zde může být vaše reklama.

Demolice Boleslavi: Sigma kanonádou vyrazila kritikům dech

Demolice Boleslavi: Sigma kanonádou vyrazila kritikům dech

27. 07. 2018 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Druhé kolo fotbalové ligy obstarala předehrávka v Mladé Boleslavi, kam přijela olomoucká Sigma. Ta po prohře se Slavií v úvodním kole a s ohledem na následující los potřebovala nutně udělat body, vysoké vítězství 0:4 ale překvapilo i největší optimisty. Výtečně zachytal Buchta, o branky se podělili hned čtyři střelci!

obi banner

FK Mladá Boleslav - SK Sigma Olomouc 0:4 (0:1)

Úvodní minuty sice opticky patřily Boleslavi, v sedmé minutě si ale vzal míč Plšek a dalekonosnou střelou otevřel skóre utkání. Nečekaný gól v podstatě ukončil osmiminutovou aktivitu středočechů, a Sigma převzala iniciativu, Do několika gólových šancí se dostal v uitkání se Slavií skoro neviditelný, nyní ale mimořádně aktivní Falta, nebzpečně pálil Houska. Mladá Boleslav navíc přišla o zraněného Marka Matějovského, na další góly si ale diváci museli počkat až do druhé půle.

Tu zahájila Fabiánova šance, vzápětí Konatého střelu zblokovala olomoucká obrana na roh. Domácí se snažili snížit, prostřelit skvělého Buchtu se ale nepodařilo. Dvacet minut před koncem pak Sigma domácí dorazila: nejprve zvýšil na 0:2 Martin Nešpor, o čtyři minuty později přidal třetí branku hostů Sladký a když v 83. minutě upravil skóre na 0:4 nekrytý Houska, začali domácí fanoušci na svůj tým pískat.

Branky: 8. Plšek (Štěrba), 68. Nešpor, 73. Sladký (Falta), 83. Houska (Hála)
FK Mladá Boleslav: Kamenár – Pauschek, Takács, Král, Keresteš (82. Jaroslav Diviš) – Matějovský (C) (20. Kateřiňák), Hůlka – Konaté, Ladra (63. Valenta), Fabián – Komličenko
SK Sigma Olomouc: M. Buchta – Sladký, Štěrba, Jemelka, Vepřek (C) – Kalvach – Zahradníček (67. Pilař), Plšek, Houska, Falta (79. Hála) – Nešpor (76. Yunis)

-vb-

Další články