Zde může být vaše reklama.

Jílek před závěrečným zápasem podzimu: Potřebujeme body víc, než Baník!

Jílek před závěrečným zápasem podzimu: Potřebujeme body víc, než Baník!

13. 12. 2018 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Po domácí porážce 1:4 z úvodu sezóny se ve fotbalové lize znovu potkají Olomouc a Baník. Tentkrát v Ostravě a místo letního počasí, které zdobilo poslední duely tradičních rivalů, se bude hrát v mraze. Olomouc potřebuje body, ale proti Baníku je bude dobývat těžko. "Každý asi vidí, že ta fotbalová lehkost tam není taková, jako na začátku sezóny, body ale sbírají pravidelně a jsou právem nahoře," uvedl před odjezdem do Ostravy trenér Václav Jílek.

videoprojektory web

Zápas devatenáctého kola se v Ostravě hraje už v pátek od 18 hodin a hosté si před odjezdem jsou vědomi nutnosti získávat body. "Euforie, která tam zavládla po prvních kolech, v tuto chvíli už asi není úplně na místě, ale pořád je to mužstvo, které boduje. Vyhráli v Příbrami, doma porazili Bohemku. Každý asi vidí, že ta fotbalová lehkost tam není taková, jako na začátku sezóny, body ale sbírají pravidelně a jsou právem nahoře," uvedl před odjezdem k poslednímu utkání ligového podzimu trenér Sigmy Jílek.

Sigma vytěžila v dosavadním průběhu soutěže z osmnácti utkání jen osmnáct bodů za pět výher a tři remízy. "Nám nyní situace velí jednoduše: potřebujeme body, a možná víc, než Baník," dodal trenér.

-ms-

Další články