Zde může být vaše reklama.

Na fotbale v Drahanovicích napadli hráči rozhodčího, prý byl škrcen

Na fotbale v Drahanovicích napadli hráči rozhodčího, prý byl škrcen

30. 05. 2017 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Utkání mezi Drahanovicemi a Chomoutovem skončilo rsným útokem na rozhodčího. Podle informací, které se nám podařilo získat zevnitř chomoutovského klubu, byl rozhodčí byl škrcen vyloučeným domácím hráčem a pak odhozen na zem, kde ležel až do prijedu sanitky. Na hřišti v tu chvíli podle svědků vznikaly scény bezprecedentního chaosu.

videoprojektory web

"Na hřišti nebylo vidět, který pořadatel je který, a jestli tam vůbec některý je. Později se ukázalo, že přeci se nějaký našel. O pár desítek minut přijela i policie na pokyn zasahujícího lékaře, která začala a zahájila svoje vyšetřování. Dle dostupných informací na hřišti dotyčný, který napadl hlavního rozhodčího, již v minulosti provedl nějakou neplechu," uvedl hostující klub na svém facebooku.

Zápas, který skončil výhrou Chomoutova v poměru 2:5, byl vyostřený od samého počátku. Mimo jiné přinesl tři vyloučené domácí hráče, poslední z nich pak neudržel nervy a brutálně napadlo rozhodčího. Skandál bude mít dohru jak pro hráče, který rozhodčího škrtil, ale i pro domácí klub. Věc si už převzala nejen fotbalová disciplinárka, ale i Policie ČR.

-vb-

Další články