Zde může být vaše reklama.

Rozezlený teplický boss sáhl mužstvu na peníze

Rozezlený teplický boss sáhl mužstvu na peníze

15. 05. 2016 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Poslední ligové kolo letošního ročníku fotbalové ligy rozhodně neskončilo s posledním hvizdem rozhodčího. Podivné vývoje zápasů v Olomouci a v Jablonci mají dohru nejen v množství komentářů na sociálních sítích. Rozezlený teplický šéf Petr Hynek tak hráčům severočeského klubu sebral po blamáži v Olomouci třetinu výplaty.

Po včerejším debaklu teplického týmu v Olomouci slibovalo vedení severočeského klubu fanouškům vyjádření, a to také přišlo. Ředitel klubu Petr Hynek se s okamžitou platností rozhodl snížit celému týmu základní plat o 30%, dále se situací bude brzy zabývat představenstvo klubu. "Beru, že jsme celé jaro hráli o záchranu, takže dokážu pochopit nervozitu v některých utkáních. Situace, ve které jsme byli, mohla hráčům svazovat nohy. V tom připadě, ale musíme fotbalovost nahradit přístupem a bojovností, což také nebylo ve všech zápasech vidět. O to víc mě negativně překvapilo vystoupení v Olomouci, všichni jsme očekávali, že hráči mohou hrát bez zábran. Místo toho se prezentovali nejtrapnějších výkonem, který jsme v této sezóně předvedli. Vysvětlení v tuto chvíli nemáme. Budeme to dále řešit s trenérem i sportovním ředitelem," uvedl pro klubový web.

Hráčům také snížil jejich základní plat o 30%, a to všem bez výjimky. "Bohužel nefungují jako tým. Je to jednak věc hráčů, kteří se prezentují sami na hřišti, ale také celého sportovního úseku," dodal Hynek.

-ms-

Další články