Zde může být vaše reklama.

Hubená výhra nad Chomutovem zatím Olomouci drží naději na desítku

Hubená výhra nad Chomutovem zatím Olomouci drží naději na desítku

19. 02. 2017 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Jediný Vlachův gól v jedenácté minutě zápasu rozhodl o tom, že tři body zůstaly ze souboje s chmutovskými Piráty v Olomouci. Pohledné utkání plné šancí, ale chudé na góly, udrželo Olomouc po dvou venkovních porážkách v boji o desítku. Po výhře Plzně se Kohouti posunuli na jedenácté místo, na desátou příčku ztrácejí aktuálně čtyři body a mají zápas k dobru.

HC Olomouc - Piráti Chomutov 1:0 (1:0, 0:0, 0:0)

Televizní utkání s uzdraveným Konrádem v brance přineslo pohledný a útočný hokej. Přes vlažný úvod získalo utkání nakonec grády, a v 11. minutě vstřelil první a jediný gól utkání domácí Vlach. Kohouti postupně přebírali iniciativu a ve druhé třetině dokonce donutili kouče hostů Růžičku k time outu; po něm se Piráti vzpamatovali a začali zase hrát, k vyrovnání se ale nedostali. Chomutov se tak na chvílí vzdálí první šestce, naopak Olomouc míří blíže k předkolu.

Branky a nahrávky: 11. R. Vlach (Rašner, J. Galvas)

HC Olomouc: Konrád (M. Laco) – Škůrek, Vyrůbalík (C), Jaroměřský, Ondrušek (A), Rašner, J. Galvas – Skladaný, J. Knotek (A), Laš – Eberle, Sundher, Burian – T. Mikúš, R. Vlach, Holec – Kotala, Mrázek, Matai – Fořt.

Piráti Chomutov: J. Laco (Král) – Flemming, Dlapa, Rutta, Mrázek, Valach, Skinner, L. Chalupa, Kudělka – Vondrka (C), Huml (A), Tomica (A) – Račuk, V. Růžička, Sklenář – Koblasa, Kämpf, Poletín – Hlava, Kaše, Lauko.

Další články