Zde může být vaše reklama.

Olomouc v přípravě o gól zdolala Jihlavu, v nudném utkání se trefili Řípa a Sundher

Olomouc v přípravě o gól zdolala Jihlavu, v nudném utkání se trefili Řípa a Sundher

22. 08. 2017 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

S havířovským Matouškem v brance vyjela Mora k přípravnému zápasu v Jihlavě, a od prvních minut se snažila svého soupeře zatlačit. Bez Branislava Konráda a Davida Buce, kteří jsou se slovenskou reprezentací, a bez českého reprezentanta Jakuba Hermana se už ale v sestavě Kohoutů daly vyčíst náznaky seskládání útočných řad pro nadcházející extraligovou sezónu.

videoprojektory web

HC Dukla Jihlava - HC Olomouc 1:2 (0:0, 1:1, 0:1)

Na gól čekali diváci na Horáckém zimním stadionu až do druhé třetiny; minutu po jejím zahájení poslal Duklu do vedení exolomoucký Adam Zeman. Vedení ale domácím vydrželo jen pět minut. Neskutečný závar před Škarkem ukončil dorážkou Jiří Řípa a srovnal stav zápasu.

Začátek třetí třetiny byl ale pro domácí sprchou: už po 30 vteřinách přiťukl Eberle Sundherovi a Olomouc šla do vedení. Hra potom upadla do nudné přepinkávané bez šancí, ani jihlavský závěrečný pokus o tlak už ale další gól nepřinesl a Mora si tak na Vysočině připsala další hubené vítězství.

Branky a nahrávky: 22. Zeman (Čachotský) – 27. Řípa (Staněk, Galvas), 41. Sundher (Eberle)

HC Dukla Jihlava: Škarek (Volden) – Šidlík, Suchánek, Bryhnisveen, Zdráhal, De La Rose, Ulrych, Kajínek – Žalčík, Skořepa, Půža – Čachotský, Zeman, Surovka – Protasenja, Seman, Anděl – Čermák, Diviš
trenér: Petr Vlk

HC Olomouc: Matoušek (Falter) – Škůrek, Vyrůbalík, Ondrušek, Houdek, Galvas, Staněk – Skladaný, Knotek, Laš – Eberle, Sundher, Burian – Strapáč, Řípa, Holec – Jergl, Rác, Macuh
trenér: Zdeněk Venera

-vb-

Další články