Zde může být vaše reklama.

Pánbu s námi: Předkolo WSM ligy spolu svede Přerov a Prostějov

Pánbu s námi: Předkolo WSM ligy spolu svede Přerov a Prostějov

13. 02. 2017 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Aktraktivnější duel v předkole play off WSM ligy už nešlo vymyslet: Přerov se postaví Prostějovu, a derby bude ještě navíc umocněné osobou současného trenéra Zubrů Kamila Přecechtěla. Ten ještě na začátku sezóny vedl Prostějov. O všem rozhodlo dnešní závěrečné kolo základní části první ligy.

Po základní části první ligy sedmý Prostějov a desátý Přerov - takovou zápletku by fanoušek před sezónou nevymyslel. Vzájemné souboje obou hanáckých rivalů, které patří k nejnavštěnovanějším utkáním v lize, ale často doprovází rozmíšky fanoušků obou táborů a vypjaté emoce. V sérii předkola budou ještě násobené osobou trenéra Kamila Přecechtěla. Ten na počátku letošní sezóny vedl Jestřáby, a tým se několik kol pohyboval dokonce na prvním místě celé tabulky! Po porážce v Českých Budějovicích však byl nečekaně odvolán z pozice trenéra, a nové angažmá našel právě v sousedním Přerově.

Prognózy na výsledek? Je to těžké

Přerov má rozsáhlou marodku a brankáře Horčičku z formy. Prostějov naopak po obrovském výsledkovém propadu po odvolání Přecechtěla v závěru ligy zabral a vyhoupl se až na konečné sedmé místo. V play off však papírové předpoklady nemusí platit, a v případě derby dvojnásob ne. Série startuje už ve čtvrtek a samozřejmě se čeká na všechny zápasy vyprodáno.

-ms-

Další články