Zde může být vaše reklama.

Šternberský Sparťan Petr Vrána po porážce s Olomoucí: Trestali nás!

Šternberský Sparťan Petr Vrána po porážce s Olomoucí: Trestali nás!

19. 11. 2018 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Šternberský rodák a bývalý hráč Olomouce Petr Vrána momentálně kapitánuje v pražské Spartě, a porážka s Olomoucí v nedělním utkání jej hodně vzala. Olomouc nastřílela šest gólů, Vrána po utkání hovořil o slabé koncentraci Sparťanů. "Dokázali jsme sice vyrovnat, ale před pauzou jsme tyhle zápasy otáčeli. Teď to nejde," řekl.

jaro_banner_web

Olomouc vyhrála za plný počet bodů potřetí v řadě, a šlo o zvučné soupeře. Nejprve si poradila doma s Hradcem a s Litvínovem dvakrát 3:1, v neděli dovršila bodový hattrick na ledě Sparty v poměru 6:4. , "Nemyslím si, že jsme ten zápas začali úplně špatně. Udělali jsme pár chyb a je to tak, že ty týmy nás za to trestají," hodnotil po utkání sparťanský kapitán Petr Vrána, pro kterého měl zápas příchuť utkání mezi současným zaměstnavatelem a klubem, ze kterého nakoukl do velkého hokeje.

"Věděli jsme, že Sparta dvakrát prohrála, takže do zápasu vstoupila takovým mírným tlakem. Ten jsme ustáli a první třetinu jsme vyhráli 1:0. Pro nás to bylo hodně důležité. Ve druhé třetině jsme odskočili na tři góly. Sparta se ve dvou přesilovkách dostala zpátky do zápasu a srovnala ve třetí třetině na 3:3. My jsme pak třemi góly zápas rozhodli. Jsme rádi za tři body. Na Spartě se nevyhrává tak často. Jsme spokojení i s produktivitou, protože šest gólů v sezoně jsme ještě nedali. Hráčům bych chtěl poděkovat za bojovnost. Za stavu 3:3 jsme nesložili zbraně a dotáhli jsme to do vítězného konce," uvedl na tiskové konferenci po utkání trenér Olomouce Tomajko.

-ms-

Další články