Zde může být vaše reklama.

Svoboda končí v čele přerovského hokeje, jeho pozice je zrušena

Svoboda končí v čele přerovského hokeje, jeho pozice je zrušena

26. 04. 2016 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Do nové prvoligové sezóny 2016/17 půjde přerovský hokej s další změnou ve svém managementu. K 30.červnu bude po vzájemné dohodě ukončena činnost na pozici generálního manažera, v níž dosud působil Ing. Lubomír Svoboda.

Tiskovou zprávu vydali Zubři dnes pozdě odpoledne, Svoboda byl již v tu chvíli smazán z klubových kontaktů. Lubomír Svoboda působil v managementu přerovského klubu osm let a výrazně se zasloužil o vzestup hokeje, který vloni na jaře vyvrcholil postupem do WSM ligy, v níž také Zubři dosáhli skvělého umístění. Byl navíc také důležitým článkem při jednáních s Českým svazem ledního hokeje, jenž za poslední dobu uspořádal v Přerově hned několik reprezentačních akcí, které se těšily velkému zájmu fanoušků. Například juniorský Turnaj Čtyř nebo dokonce světové šampionáty dívek do 18 let a žen.

„Chci poděkovat Luboši Svobodovi za jeho přínos přerovskému hokeji, zejména za postup do 1.ligy a za první úspěšný rok působení klubu ve WSM lize," řekl Tomáš Pluháček, předseda představenstva HC ZUBR Přerov.

Představenstvo klubu se na svém posledním zasedání zabývalo otázkou rozšíření sportovního úseku, kterou podpořilo. „Do budoucna počítáme ještě s posílením sportovního úseku A-mužstva, přičemž samozřejmě Petr Dočkal dál bude působit v pozici hlavního kouče," doplňuje Tomáš Pluháček. Funkci jednatele klubu převezme od pondělí 2. května Tomáš Pluháček.

Zdroj: www.hokejprerov.cz

Další články