Zde může být vaše reklama.

Kristýna Plíšková senzačně vypadla z ITS cupu. Aby stihla svatbu sestry?

Kristýna Plíšková senzačně vypadla z ITS cupu. Aby stihla svatbu sestry?

20. 07. 2018 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Čekalo se od ní finále, a měla ho zvládnout levou zadní. Místo toho senzačně vypadla. Kristýna Plíšková totiž měla pravděpodobně z Olomouce značně naspěch. Čtvrteční monacká svatba Michala Hrdličky a její sestry Karolíny Plíškové se odložit nedala, a tak Kristýna pro jistotu vypadla ve středu už v prvním kole olomouckého turnaje.

obi banner

Středeční program prvního kola ITS CUPu 2018 opět nezačal zcela podle představ pořadatelů ani fanoušků. Ranní dohrávky z předešlého dne totiž opět narušilo nepříznivé počasí. Navzdory tomu se však na kurtech OMEGA centra děly velké věci. O senzaci se postarala především olomoucká rodačka Barbora Štefková, která senzačně vyřadila třetí nasazenou Kristýnu Plíškovou. Jak to ale bylo doopravdy?

Kristýna Plíšková spěchala na čtvrteční svatbu sestry do Monaka

Středeční program odstartoval ITS cupu odstartoval na olomouckých kurtech šlágrem prvního kola 10. Ročníku ITS CUPu a sice duelem Báry Štefkové a Kristýny Plíškové. Druhá jmenovanáale nečekaně vypadla už v prvním kole a zdálo se, že se na turnaji zrodila prvotřídní senzace. Jenže... Slavnější z obou tenistek se vzápětí sbalila a opustila Olomouc, aby se jen o pár hodin později objevila v Monaku na (v tu chvíli) utajené svatbě své sestry Karolíny, které šla dokonce za svědka. Informaci už potvrdila i ČTK.

"Kolaps" Plíškové s barborou Štefkovou tak zřejmě bude mít v tenisovém světě dohru.

-vb-

-vb-

Další články