Zde může být vaše reklama.

Okleštěk s Faltýnkem si zvou členy ANO. Zveřejňujeme proto číslo na Oklešťka, ptejte se!

Okleštěk s Faltýnkem si zvou členy ANO. Zveřejňujeme proto číslo na Oklešťka, ptejte se!

09. 02. 2017 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Ve středu jen několik minut před půlnocí rozeslal krajský manažer ANO Milan Passinger prapodivnou pozvánku z pera Ladislava Oklešťka. Je určena členům ANO, a působí jako velmi amatérský pokus o tajné svolání členů strany, aby byli poučeni o tom, jak se zachovat v nastalé situaci. Věc působí tak, že Oto Košta buď není pozván, nebo není informován, přestože je členem strany.

"Je to přesně Oklešťkův styl. Takhle se chová chlap," řekl nám ironicky jeden z členů ANO během pondělka k Oklešťkově iniciativě. V jeho e-mailu členům, který rozeslal krajský manažer Passinger, se píše:

Vážení přátelé,
v poslední době jistě registrujete dění kolem hejtmana našeho kraje. Moc rádi bychom vás proto, společně s kolegou Jaroslavem Faltýnkem, informovali osobně o důvodech odvolání, stavu věcí a dalších souvislostech. Osobní setkání považujeme za nejvhodnější formu, kdy si budeme moci odpovědět na veškeré dotazy.
Setkání bychom udělali v Olomouci v pondělí 13. února v 16 hodin.
Prosím o potvrzení účasti do pátku 10.2.2017 do 12:00 hodin, abychom mohli zajistit vhodné prostory.
Moc děkuji za zpětnou vazbu k manažerovi Milanovi Passingerovi.
Přeji hezký zbytek dne
Ladislav Okleštěk
(odesláno ve středu 8.2.2017 v 23:29)
 

Copak pane Oklešťku? Nebylo by lepší vysvětlit to přímo občanům? Oni totiž se už ptají

Protože je pravděpodobné, že na v noci svolávanou schůzku Oto Košta není pozván, a protože styl "všechno za zády" už začíná být ohraný, rozhodla se redakce Hanáckého Večerníku, že dohady a fámy ohledně krize v ANO se nejlépe vysvětlí tak, že je vysvětlí sám Ladislav Okleštěk přímo občanům. Rozhodli jsme se proto pro nestandardní krok, avšak v zájmu občanů kraje, a to ke zveřejnění mobilního čísla Ladislava Oklešťka:

Ladislav Okleštěk
724 480 940

 

Vlastimil Blaťák

Další články