Zde může být vaše reklama.

Vlak už je na cestě Vlak mezi Zábřehem a Olomoucí srazil člověka

Vlak mezi Zábřehem a Olomoucí srazil člověka

26. 05. 2019 - 16:24

Nepříjemnou se stala cesta pro pasažéry vlaku společnosti Regio Jet, kteří jeli v neděli odpoledne spojem tohoto vlaku mezi Zábřehem a Olomoucí. Zhruba deset kilometrů před stanicí Olomouc hlavní nádraží vlak srazil člověka.

Redakci Hanáckého Večerníku potvrdil srážku vlaku s člověkem zdroj z policie, s tím, že v současné době nic jiného, než potvrzení, říct nemůže.

Večerníku informaci potvrdil mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal, který potvrdil příčinu zastavení vlaků v okolí i čas.

„Mezi Červenkou a Štěpánovem došlo kolem šestnácté hodiny ke střetu expresu jedoucího z Prahy do Havířova s člověkem v místě, kan se člověk normálně nedostane. Délka omezení vlakové dopravy je zatím nejistá,“ uvedl Drápal.

17:24 Na místě jsou tři policejní auta, hasiči a sanitka záchranné služby. Vlaky od Olomouce i Zábřehu nabírají zpoždění. Vypadá to, že ještě dvě hodiny se doprava na kolejích nehne.

Na místě zasahovali také hasiči

18:07 Policie si v současné době fotí mašinu vlaku, ten by měl brzy vyjet, zastavit v nejbližší stanici kvůli desinfekci přední části vlaku a následně zamířit do Olomouce, s předpokládaným příjezdem 18:45.

Vlak srazil člověka mezi Štěpánovem a Červenkou

18:15 Vlak už jede.

Další články