Zde může být vaše reklama.

Koho bude volit prezidentem Aleš Matyášek?

Koho bude volit prezidentem Aleš Matyášek?

12. 01. 2018 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Prostějovský opoziční zastupitel Aleš Matyášek (TOP 09) plánuje v prezidentských volbách volit bývalého diplomata Pavla Fischera. Chce prezidenta, který bude hájit hodnoty jako je rodina.

Předseda TJ Prostějov Aleš Matyášek je od roku 2010 členem prostějovského zastupitelstva za TOP 09. Nejvíce se zabýval kauzou společenského sálu v centru města a smluv s olomouckým developerem Manthellanem. Patří k nejvýraznějším představitelům prostějovské opozice, v rámci TOP 09 zastává konzervativnější postoje.

„Budu volit člověka, za něhož se nebudu muset stydět, člověka, který má podle mého názoru dostatečný kredit i zkušenosti, aby vrátil naši zemi mezi slušné a demokratické země, kde vládne především kultura lidská a ne kultura tunelů a pokrytectví Chci, aby kandidát, kterému dám hlas, hájil hodnoty, které vedou k uchování důstojné společnosti, jejímž základem musí být Rodina, ano s velkým R. Ta je garantem pevných kořenů naší vlasti, naší identity, která je společným domovem Čechů, Moravanů a Slezanů. Chci na Hradě člověka pohlceného úsilím o harmonický a demokratický stát. Stát sebevědomý v Evropě, stát hrdý na své křesťanské tradice a kořeny, na své svaté patrony. Stát lidí, kteří se nedají zevnitř vystrašit a navenek se dovedou bránit. To je můj kandidát, Pavel Fischer,“ reagoval Matyášek v anketě Hanáckého Večerníku.

 

Jakub Čech

Další články