Zde může být vaše reklama.

Flám fest slibuje jízdu, vystoupí na něm Koller i Anna K.

Flám fest slibuje jízdu, vystoupí na něm Koller i Anna K.

foto: archiv

02. 09. 2019 - 15:00

Zábřežský hudební festival Flám fest vypukne na zdejším bazénu v sobotu 7. září. Již čtvrtý ročník open air festivalu opět nabídne různorodé hudební menu určené pro široké spektrum návštěvníků, od teenagerů až po lidi v seniorském věku.

Příchozím se postupně představí populární písničkář Pokáč, originální kapela Stracené ráj hrající hanácké bigbit, tedy skladby napsané v hanáckém nářečí, nebo svižná partička Circus Problem, která dokáže díky svému balkánskému disku hranému s obrovským nasazením rozpohybovat každé publikum. 

Kolem jednadvacáté hodiny pódium ovládne spolu se svou kapelou David Koller. Koller patří k nejvýraznějším osobnostem českého bigbítu, je autorem mnoha dnes již klasických hitů a nejvíce se proslavil jako lídr legendární rockové skupiny Lucie. Flám fest vyvrcholí půlnočním vystoupením zpěvačky Anny K., několikanásobné držitelky ceny Anděl, která do Zábřehu přiveze také písničky ze zbrusu nové desky Světlo. Hudební festivalovou jízdu svým vystoupením zpestří dýdžejové a moderátoři Rádia Haná.

Flám fest letos nabídne i několik výrazných novinek. Kromě velkoplošné projekce je to také zavedení vratných nápojových kelímků, rozšířená gastro zónu nebo další sociální zázemí pro návštěvníky. 

Další články