Zde může být vaše reklama.

SKONČILI V POUTECH Klienti zmlátili taxikáře za to, že neměl dětskou sedačku. Navíc mu poničili auto

Klienti zmlátili taxikáře za to, že neměl dětskou sedačku. Navíc mu poničili auto

foto: Policie ČR

19. 03. 2024 - 16:24

Velmi špatně skončil poctivý řidič taxislužby, který se ve své práci chtěl držet zákona a předpisů. V sobotu večer to zprvu vypadalo, že chytil dobré rito. Poté, co na místě odmítl naložit ženu s malým dítětem, protože neměl autosedačku, však dostal pořádnou nakládačku od dalších spolucestujících. Ti mu navíc za trest ještě poničili taxík.

Řidič dorazil na ulici J. V. Sládka v Lipníku, aby zde vyzvedl klienty. Cestující požadovali, aby přibral také malé dítě. Protože však neměli dětskou sedačku a předem si jí u taxislužby nevyžádali, řidič dítě odmítl svézt. „Do poškozeného se slovně pustili dva muži a sprostě mu nadávali. Pak ho jeden z nich chytil za mikinu a roztrhl mu ji. Přitom mu vypadly z ruky sluchátka, které podezřelí rozdupali. Při šarvátce se mu ztratila i finanční hotovost, kterou měl v roztržené mikině a od jednoho z agresorů dostal ránu pěstí do obličeje,“ popsala situaci krajská policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Poškozený skončil v nemocnici na ošetření. Podezřelí si svoji zlost vybili i na vozidle, které poničili. Oba skončili v poutech na policejní služebně, kde s nimi byly provedeny potřebné úkony. Škoda, kterou způsobili, byla vyčíslena na 21 tisíc korun. Policisté z místního oddělení případ prověřují pro trestné činy výtržnictví, ublížení na zdraví a poškození cizí věci.    

 

Další články