Zde může být vaše reklama.

TRAGICKÁ NEHODA Posádka bouraného auta se nepostarala o dítě, to smetl další vůz

Posádka bouraného auta se nepostarala o dítě, to smetl další vůz

foto: Policie ČR

15. 01. 2024 - 23:20

Přerov - Doslova černý pátek zažila posádka vozu značky Kia, jehož řidič den před víkendem nedaleko obce Čechy na Přerovsku nedal přednost přijíždějícímu automobilu Škoda Fabia a následkem toho se obě auta srazila. Otřesená posádka z vozu Kia vystoupila ven včetně sedmileté holčičky, kterou ale smetl další projíždějící osobní automobil.

„Čtyřčlenná posádka po nehodě neprodleně vystoupila z vozu Kia, ale než stihl řidič označit místo nehody, než si stihli obléci reflexní vesty a opustit vozovku, přijelo jiné vozidlo Škoda Fabia a srazilo na vozovce stojící sedmileté dítě, které bylo nárazem odhozeno mimo komunikaci.  Fabia poté ještě narazila i do vozidla Kia,“ popsala situaci na místě mluvčí krajských policistů Miluše Zajícová.

Dítě bylo s vážnými poraněními letecky transportováno do nemocnice v Brně. „Příčina nehody a míra zavinění jednotlivých účastníků je předmětem dalšího šetření. Nyní je událost prověřována pro podezření z trestného činu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti,“ dodala Zajícová.

Další články